Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap randim (vagyis valami olyasmi-szerűségem) lesz egy lánnyal, és komolyan, rettegek, hogy ha a csókra (esetleg smárolásra) kerül a sor, akkor kudarcot vallok, mert nem leszek elég jó. Másnál is megvolt ez a fajta félelem?
Egyrészt nekem ez lenne a legelső, és félek, hogy ezen áll vagy bukik az egész. Meg ez a búcsúcsók dolog... Mi van, hogyha megpróbálom, de ő nem akarja? ÉGÉS! Ha pedig nem adok neki, akkor meg az lehet a vesztem, hogy gyávának fog elkönyvelni. De egyébként azt sem tudom, hogy ő ezt egyáltalán randinak fogja fel...
Tényleg fogalmam sincs az egésznek menetéről.
Nyugii..
Ha együtt lesztek úgyis látni fogod hogy vonzodik e valamennyire hozzád vagy sem. Figyeld a viselkedését, néha érintsd meg és nézd meg hogyan reagál rá.
Ha úgy érzed hogy alakul valami akkor említsd meg neki, hogy te még nem csókoloztál.
De azt a részt nem értem hogy azt se tudod hogy randid lesz e? Hogyan hiva hívtad el?
Ha ennyire rágörcsölsz nem lesz sokkal könnyebb. Próbálj meg nem belegondolni, hogy mi fog történni és csak hagyd maguktól alakulni a dolgokat.
Én sosem gondolok bele mi fog történni, csak hagyom alakulni a dolgokat és eddig még mindig bevált.
Teljesen kizárt, hogy megmondd, hogy még nem csókolóztál? Nekem az első próbálkozás(szerűség, na az tényleg szerűség volt) borzalmas volt, de aztán a köv. alkalommal (jóval később, egy másik sráccal) már minden ment, mint a karikacsapás. Nem annyira bonyolult, mint elsőre látszik. :)
Arra meg tényleg ne gondolj, hogy mi lesz a végén, mert ezt senki nem tudja. Azt a helyzet hozza magával.
Köszönöm az újabb válaszokat. :-)
#Igen, teljesen kizárt, mert ezzel el is áshatnám magam előtte. :D Neki már volt barátja korábban, nekem meg ő lenne az első. Azt amúgy bánom, hogy gyakorlásként sosem készültem fel erre (mondjuk valami könnyűvérrel), mert az a tapasztalat most iszonyatosan hiányzik.
Mondanám azt, hogy ne görcsölj rá. Mindenki ezt mondaná nem? De! És rágörcsölnél? Igen!
Egy kicsit kínos lesz, ez biztos, de gondolj bele abba, ha már belement a találkába, hogy te is elnéznéd neki a baromságait. Akkor? Ez nem lenne kölcsönös? Csak légy természetes.
*Vállveregetés*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!