Bevallanátok ezt a pszichiáternek?
Figyelt kérdés
Hogy vonzódtok nagyon a vérhez, a saját véretekhez, van, hogy csak azért vágjátok meg magatokat, hogy érezhessézek a nyelveteken a vért?2022. okt. 10. 13:39
1/8 anonim 

válasza:

Igen. Különben, hogy tudna segíteni?
2/8 anonim 

válasza:

Minden marhaságunkat be kell vallani. Nem fog elitélni, de képbe kerül.
3/8 anonim 

válasza:

Igen, én bevallanám. Neki muszáj objektíven nézni téged, nem fog elítélni. Szerintem azért se, mert fogadok, hogy hallottak már ennél durvábbakat is. Eleve ezt is tanítják, hogy nekik el kell fogadniuk a pácienst a gondolataival együtt úgy, ahogy vannak.
4/8 A kérdező kommentje:
De ha azt is elmondom, hogy szeretem magamra kenni a vérem, akkor beutal a pszichiátriára? Pedig megnyugtat.
2022. okt. 10. 17:52
5/8 anonim 

válasza:

Azt nem tudom megmondani, hogy beutal-e.
Nem ítélkezek feletted, csak kérdezem, hogy miért szereted ezt csinálni?
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom elmondani, elkap egy mámor, mikor ezt csinálom. Valami izgalom, legnyugtat és eltűnik, minden szenvedésem arra a pillanatokra. Csak nem lehetek így és nem csinálhatom, főleg emberek előtt. De nem tudom elmondani, hogy mennyi mindent jelent nekem ez.
2022. okt. 10. 20:24
7/8 anonim 

válasza:

Hú ez nagyon beteg. Nyugodtan mond el neki, ettől nem kerülsz zártra. De egy pszichiáter sose fog tudni segíteni, pszichológusra van szükséged.
8/8 anonim 

válasza:

Mond el, ez is hozzatartozik a hivatasukhoz h ilyeneket hallanak. Tudniuk kell a kezeles miatt ezekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!