Honnét lehet tudni, hogy a szakember érdeklődik a kliens/ páciens iránt és nem csak a pénzre megy?
A pszichológusnak semmi értelme nincs, csak annyi hogy az ember társas lény és arra épít hogy megkönnyebbülsz ha beszélsz valakivel…
Durva traumákat senki nem tud meggyógyítani
Ha ebben a kérdésben az van, hogy mint szerető családtagként kellene érdeklődnie irántad, akkor azt ne várd.
Gondolj arra, hogy a sebész is meg akarja javítani a tested, de ez néha a hús varrását jelenti. Tehát nem kell, hogy ti barátok legyetek.
Nem bántásból írom ezeket!
Én már sok terápián voltam, sose éreztem ilyet. Sokszor az elején meg is állapodnak a felek, hogy ez pl. egy 14 üléses terápia lesz.
Miért merült ez fel benned? Hányszor voltál nála eddig?
Szerintem egyelőre hessegesd el ezt a gondolatot, és figyelj a terápiás feladatokra, meg próbáld kibányászni magadból azt, amit át kellene alakítani, hogy jobban érezd magad!
Tudom, hogy nem leszünk barátok. Csak azt érzem, hogy félrebeszélünk, félreért, beszól, gúnyol…
Feladatokat se adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!