Itt valaki aki félálomban hallucinál? Nem alvási paralízis!
Figyelt kérdés
Hogy küzd meg vele? Én nem fogom fel, hogy nem a valóság, elkezdem kergetni, vagy kirohanok. Nem alszom, mert azon kívül normálisan tudok gondolkodni.2022. okt. 6. 06:47
31/37 anonim válasza:
Pszichiáterrel. De csak kéne, a kérdező tipikusan betegségtudat nélküli beteg. Le fogsz épülni márpedig, öcsém.
32/37 anonim válasza:
Gyógyszerektől fog leépülni... Nekem is pszichológus hozott ki belőle. 3 hónapja gyógyszermentes vagyok és 3-4 éve tünetmentes
33/37 Vivienne válasza:
Szió ne hallgass itt senkire!Meg se tudta egyikük sem magyarázni,miért mondanak "skizofréniát".Ennek ehhez semmi köze.Tanácsolok különféle légzéstechnikákat,amivel csillapíthatod ezeket a dolgokat,a légzés szent dolog,bármit tudsz vele irányítani,és nem utolsó sorban TE DÖNTESZ arról,hogy ezt tovább akarod-e még vagy sem. Egyszerűen ne félj,kész.Mély levegő be,lassan, és ahogyan kifújod mondjad; eltűntök,mert itt én parancsolok,teljes átéléssel, mély levegővételekkel.Nerr itt te vagy az úr. Egyébként meg nyugtatóteákat is fogyasztanék a helyedben,minden nap éhgyomorra 1 adag szálas citromfűtea bögrével, este pedig 1 adag macskagyökér plusz a B6 Vitamine meg a CVitamint kezdjed el tolni, pár hét és meglátod az egész egy játék volt! Sok sikert kívánok! :-))
34/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ilyen citromfűteát meg eféléket mindig ittam, de nem segített.
2022. okt. 27. 11:59
35/37 anonim válasza:
Gyógyszerrel lehet megszüntetni.
Pszichológus nem fog hallucinációt
megszüntetni.
Gyógyteák sem fognak hatni halluci ációra. Légzéses technika sem. Ezek szorongásra jóm.
Antipszichotikum segíthet.
Ez nem hipnagog hallucináció.
Ne hallgass a családodra! Ez nem normális.
36/37 A kérdező kommentje:
Most ez miért hallucináció?
2022. okt. 29. 10:32
37/37 anonim válasza:
Mert olyat látsz, ami nincs ott, kergeted. Ez a hallucináció.
Ezen mit nem értesz?
Mindegy, hogy mi okozta, gyógyszerrel lehet megszüntetni. Nemcsak skizofréniára jó az antipszichotikum.
Hipnagóg hallucináció az ébredés első percében vagy elalvás határán van. Ilyenkor már majdhogynem elalszik, akinek ilyen van.
Neked nem ilyenkor van.
Ez nem èlénk fantázia. Fantáziált dolgokat senki nem kerget. Fantáziált dolgokat látni sem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!