Itt valaki aki félálomban hallucinál? Nem alvási paralízis!
Figyelt kérdés
Hogy küzd meg vele? Én nem fogom fel, hogy nem a valóság, elkezdem kergetni, vagy kirohanok. Nem alszom, mert azon kívül normálisan tudok gondolkodni.2022. okt. 6. 06:47
21/37 A kérdező kommentje:
Nappal nem érdekel, nappal is vannak dolgok, megijedek tőlük, de aztán leesik mi az és leszrom, mert tudom, hogy ninxsen ott. Inkább figyelem és csodálom, hogy mily érdekes dolgok, állatokat, lényeket látok.
Más ilyet droggal ér el, nekem nem kell.
2022. okt. 13. 15:44
22/37 anonim válasza:
Elég könnyen a zárt osztályon fogod találni maga, ha ilyeneket hangoztatsz.
23/37 A kérdező kommentje:
Csak gyakori szerint :DD
2022. okt. 13. 15:47
24/37 A kérdező kommentje:
Voltam azóta orvosnál, nem tudja mi ez, szóval otthagytam. De nem baj.
2022. okt. 13. 15:48
25/37 A kérdező kommentje:
Majd várom hátha valaki tud normális választ adni a kérdésemre.
2022. okt. 13. 15:49
26/37 anonim válasza:
Orvos tud normális választ adni. Keress egy másikat, ha nem tudta diagnosztizálni.
27/37 anonim válasza:
Te nem fogod tudni, hogy kinek a válasza "normális", ki jár jó nyomon.
28/37 A kérdező kommentje:
27. Miért nem fogom tudni?
2022. okt. 13. 15:55
29/37 A kérdező kommentje:
De azt akarom megtudni, hogyan lehet leküzdeni. Nem megyek még egyszer el oorboshoz.
2022. okt. 13. 15:56
30/37 anonim válasza:
Pszichológussal lehet leküzdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!