Lehet ez stressz miatti hajhullás?
Nagyon nagyon hullik a hajam, voltam vérvételen is. Kiderült vashiányom van. Szedem rá a tablettát már hónapok óta, de semmit nem használ. Mégjobban hullik. Most is hajat mostam és túlzás nélkül akárhányszor hozzáértem (értsd kb minden másodpercben mert már függő vagyok) min. 10 hajszál jött ki. Viszont az is tény hogy nagyon nagyon stresszes vagyok. Most utána olvastam a stressz miatti hajhullásnak és minden tünet talált, viszont azt írja hogy ha csak stressz miatt hullana akkor 3 hónap után helyre állna. Nekem évek óta folyamatosan hull.
Mit tehetnék? Mi lehet ez? Oda vagyok jutva hogy alig van amit összefonni.
(De nem foltokban hullik)
17L

Igen lehet a kettő kombinációja.
Ha hónapok óta szeded a vasat akkor annak már visszakellett mennie a normális szintre, csináltass mègegyszer kontroll labort hogy oké e. Feleslegesen ne szedd tovább.
Stressz ellen meg kezdj el sportolni: kardio 3x/hét 1 óra úszás vagy futás, ha hozzászoktál 5x/hét.

#1 minden nap edzek, de már motivációt se ad. Sőt lehet miatta vagyok elől majdnem full lapos, ami nagyon komoly önértékelési problémákat okoz nálam. És sajnos abból van elég enélkül is. De nem tudnám abbahagyni, hogy kicsit hízzak, mert már megszoktam. Elkezdtem inni a protein port, edzeni már pár éve edzek.
#2 biotint és cinket is szedek egy éve, de semmi hatása. Fejbőr masszázst is próbáltam, semmi eredménye.

Illetve akkoris és most is nagyon stresszes voltam/vagyok ,a hajhullas elmult.
Vérképem tökéletes volt megis csomokba hullott. Minden hajmosasnal sirtam..
7es voltam.
Voltam covidos, de már előtte nagyon hullott.
Egy éve szedek biotint és zinket, de nem válik be. A gyógyszertárban adták amikor elpanaszoltuk hogy mi bajom. Azóta sincs semmi változás, pedig mindent megtettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!