Hajhullás oka lehet stressz? Illetve mi még?
Nem a hajhullás megszüntetésére, elkerülésére vagyok kíváncsi, nem a típusaira, stb, stb, hanem az OKAIRA.
Köszi. : )
Valamilyen gyulladás a szervezetben (betegség, vagy akár lyukas fog)+ vashiány/vérszegénység miatt is lehet.
Vagy lehet külső oka, pl. a zsíros hajhullásnál, a zsíros haj alatt eltömődnek a hajhagymák, és ezért kezd el hullani.
Vagy ha valakinek mindig össze van kötve, akkor sem tud szellőzni a haj.
Én ezeket tudom.
Igen a stressz is okozhat hajhullást.
További okok:
- góc a szervezetben, leggyakrabban fogászati megbetegedés , de krónikus mandulagyulladás, arcüreggyulladás is lehet.
Hormon eltérések:
-pajzsmirigy alul működés
-klimax idején bekövetkező hormonváltozások, már a preklimaxos időszakban is megindulhat
Lehet cink hiány is a háttérben esetleg vashiányos anaemia
Most lettem 16 éves amúgy, és lány vagyok.
Köszi a válaszokat.
-goc a szervezetben (fog, mandula)
-depresszio,stressz, lelki valsag, gyasz, szerelmi banat
-pajzsmirigy, fogamzasgatlo tabletta (szedese, abbahagyasa)
-vitaminhiany
-terhesseg (hormonok)
Ha nem segit semmi ajanlok egy jo injekciot, panthenol a neve, fenekbe adjak, vitamin...10darabos azt hiszem...es nagyon jo...
en nem tudtam kezeltetni a problemam, nem jottem ra mi a baj... a hajhullas csak tunet!!!!nem betegseg!
en mindne nap jartam erre a meleg injekciora, hajra vitamin es nem tudom miert es hogyan d emegallt a hajhullasom (eros hajhullasom volt)..
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!