Környezetváltás és stressz okozhat nagy mértékű hajhullást, vagy érdemes lenne elmenni kivizsgáltatnom magam?
Figyelt kérdés
Kb.3 hónapja teljesen felfordult az életem, és ezzel majdnem egyidőben elkezdett nagyon hullani a hajam. Eddig gondoltam, hogy a stressz miatt, és azon kívül, hogy elkezdtem Varga hajcseppel kezelni, nem is nagyon figyeltem rá, de most hajmosáskor a kezemben maradt egy kisebb csomó. Ha ki kellene vizsgáltatnom magam, az új háziorvosomhoz menjek, akit még nem is ismerek, és ő adja a beutalókat, vagy mi ennek a menete? Milyen fajta vizsgálatokra lehet számítani, mit néznek? Köszi előre is.2022. szept. 11. 13:53
1/2 anonim válasza:
Vérvétel mindenképpen, és vizeletvizsgálat is. Én megnézetném a fogaimat, hogy minden oké-e, mert ott lehetnek gócpontok.
2/2 anonim válasza:
Persze. Magas kortizol kihat az egész endokrin rendszerre.
Csináltass labort, legyenek benne pajzsmirigy hormonok, kortizol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!