Hogyan szokjak le a körömrágásról?
Tudom, van már pár ilyen kérdés.
Egyszerűen nem tudom elhagyni a körömrágást.
Próbáltam a rossz ízű gyógyszertári ecsetelőt. Az önuralmam ideig-óráig tart ki. Próbálom a körömreszelőt az íróasztalnal tartani, hogy inkább azzal essek neki, ne rágjam.
Műköröm nem játszik, férfi vagyok.
Próbáltam rágózni is helyette.
Valamivel lehetne még helyettesíteni? Cigire nem szoknék azért rá ehelyett. E-cigi nagyon káros lenne? Talán az is jobb lenne. Rosszul néz ki, néha fájhat, a fogaknak sem jó. Stresszt nehezen kezelem, de ez nem fog egycsapásra elillanni az életemből.
ha ecigiznél is max ideig óráig működne aztán semmivel sem lenne jobb.. cserébe lenne egy plusz káros szenvedélyed :/
Én lány vagyok, én is rágom vagyis a bőrt.. a műköröm sem segit..
Sajnos ez stressz/ szorongás kezelés
Az életmódon kellene változtatni nekem is.. ami kevésbé stresszes
Ha nagyon stresszes vagy ideges vagyok es sebesre rágom egy időre elmegy tőle a kedvem..
De sorozatok közben is mindig rágom, ezért próbálom lekötni magam közben mással.. mert csak ott ülni túl uncsi
Pl lapozgatom közbe a facet, vagy takaritok, műkörmözök
Szóval a legjobb ha lefoglalod magad valamivel ami érdekel, olyankor mikor elkezdenéd rágni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!