Végbélrepedésre tanács, alternatívák?
Még július elején kezdődött az egész egy keményebb széklettel. Szúró érzést éreztem utána még egy hétig székeléskor, de elmúlt. Majd úgy 2 hét múlva megint előjőtt. Aztán 2-3 hétig megint fent állt, majd újra elmúlt. Most augusztus végén megint előjött. Előtte Reparon krémmel kenegettem, de nem igazán használt, aztán augusztus végén, mikor újból előjött, vettem Reparon kúpot. Mondtam a páromnak, hogy ha 1 hét múlva nem érzek javulást, orvoshoz fordulok. Hamarosan letelik az egy hét, és igazából úgy érzem, hogy jobb, mint volt. A szúró érzésen kívül más panaszom nincs. Az étkezésemmel nincs probléma, ugyanis vegán vagyok, valamint napi 2-2,5 liter vizet megiszok. Az elején nagyon rástresszeltem az egészre, féltem, hogy sosem fog elmúlni, vagy hogy valami komoly bajom van, és szerintem ez is nehezítette a gyógyulást.
A kérdésem az lenne, hogy nektek mi vált be, ha már volt végbélrepedésetek? Egyik ismerősömet műtötték vele, és el is múlt neki. Úgy érzem, hogy nekem azért annyira nem vészes a helyzet, hogy műteni kelljen. Gondolom az olyan kúp/kenőcs, amit orvos ír fel, hatásosabb, mint a vény nélkül kaphatók.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!