Mit tegyek a mindennapos erős migrén ellen?
Próbáltam rengeteg módszert semmi nem használt, gyógyszereken pedig nem élhetek
Gondolkoztam a "migrén piercingen" de nem tudom hol csinálnak ilyet milyen árban és mennyire lenne hasznos
Bárki aki ért ehhez, van ilyen piercinge, kérlek ossza meg a fontos tudnivalókat róla
Migrénpiercing orvosilag nem bizonyított, humbug. Ennek ellenére van, akinek használ, de van, akinek nem. A normális neve daith piercing. Ahol migrén piercing néven csinálják, ott drágán, több tízezrekért. Normális szalon ára 6-8.000 Ft ékszerrel.
A migrén nem egyszerű dolog, mivel még mai napig is csak részlegesen tudják, hogy mi zajlik le migrénes roham közben, és ismert gyógymódja nincs. Kezelni többféle módon lehet, de egyikkel sem lehet elérni a teljes tünetmentességet sajna. Tényleg úgy érdemes, hogy orvos, utána orvos, még több orvos, több vizsgálat, terápiák. El lehet érni egész jó javulást is, de lehet, hogy semmit.
Remélem segítettem azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!