Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez halálos lehet??

Ez halálos lehet??

Figyelt kérdés

Az egyik barátom bevett 30db 0.25-ös frontint

És kitudja mennyi betalocot.. 2x100dbos üveg teljesen ki volt fogyva (50mg)!

Nagyon aggódom érte..

Az ápolók nem mondanak semmit

Túléli? Halálos lehet ennyi adag gyógyszer?

2022. okt. 3. 23:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Újra csak respekt, de továbbmegyek, ha nem lenne végzettsége, csak empátiája, a semminél akkor is jobb lenne. Tényleg minden apróság számíthat, nekem is volt szerencsém már pár ízben lebeszélni embereket, de csak miután biztosra mentem, hogy más segítséget nem hajlandó elfogadni. PEdig nem értek hozzá, csak empatikus vagyok, és tudok a sorok közt olvasni - lásd, kapásból leesett a kérdésből, hogy miért tette fel.

Nyilván sokkal jobb, ha egy majdnem pszichológus teszi mindezt, még ha az sem tökéletes, de a semmihez viszonyítva minden jobb. Márpedig aki itt írogat, az ritkán fog magától elmenni akár pszichológushoz, akár klinikára - mert akkor nem itt kérdezősködne.

2022. okt. 5. 16:06
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
És nem magamat fényezve, mert tényleg nem vagyok erre túl alkalmas, de látod, az az apróság is számított, hogy tényleg figyeltem, leesett nekem, miért kérdezi, hnem kussoltam, hangot is adtam neki, így "be is vallotta", így a láncolat eredményeként a kedves pszicho hallgató tudott neki írni. Sosem lehet tudni, milyen kicsi aprósággal tudsz segíteni, ha figyelsz a másik emberre. Lehet, hogy így a hallgató meg tudta menteni. Persze lehet, hogy sosem csinált volna semmit, de inkább feltételezem a rosszabbat ilyen szituban.
2022. okt. 5. 16:09
 23/25 anonim ***** válasza:
76%

Na bocsi, még egy, szerintem tisztábban szemléltetné. Ha hídon sétálsz egyedül, és ott akar ugrani valaki, akkor legyintesz, hogy nem vagy szakorvos, és odébbsétálsz? Vagy megpróbálsz mezei emberként is tenni valamit. Felelősséged nyilván lesz egy minimális, de tényleg csak minimális, mert az ő döntése, de azon a ponton ártani sokat már nem tudsz, segíteni meg talán.

Ez a helyzet tök ugyanaz, csak online.

2022. okt. 5. 16:13
 24/25 A kérdező kommentje:

Húhha.. Látom, hogy nagyon sokan akartatok neki segíteni amit nagyon köszönünk. A kérdező profilján látom, hogy nem volt semmi sem rendben. Nem tudom hogy nem vettük észre, hogy ennyire fájt neki minden.

A mai nap megtette amire nem számítottunk.

Figyeljetek oda egymásra, másképp nem tudjuk túlélni ezt. Köszönöm az Ő nevében is a bíztató szavakat itt és privátban is. Legyen szép estétek!

2022. okt. 8. 21:39
 25/25 anonim ***** válasza:
51%
Aha, és a kérdező ismeretlen rokona rohan a más profilhoz tartozó gyakorikérdésekre halálhírt közölni és jótanácsokat osztogatni az ismeretleneknek. Ebből a kérdésből egy szó se igaz!
2022. okt. 8. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!