Ez halálos lehet??
Az egyik barátom bevett 30db 0.25-ös frontint
És kitudja mennyi betalocot.. 2x100dbos üveg teljesen ki volt fogyva (50mg)!
Nagyon aggódom érte..
Az ápolók nem mondanak semmit
Túléli? Halálos lehet ennyi adag gyógyszer?

Fel nem merül ebből a kérdésből, hogy a kérdező saját magáról beszélne! A toxikológián gyomormosás után feküdve teljes képtelenség lenne ilyen összeszedetten (illetve bárhogy) írni! Így aztán a kioktatás nagyon nem helyénvaló!!!
A kérdésre nem lehet válaszolni, mert nem lehet tudni, mennyi Betalocot vett be és mennyi idő után került orvoshoz. Holnapra kiderül. Nem volt utalás öngyilkossági szándékra?

Utolsó! 3-as vagyok. Sehogy se stimmel, amire reagáltál. Egyrészt kioktatásról szó nem volt, és mint lehetőséget vetettem csak fel. Másrészt nem azt írtam, hogy "esemény" után ír, hanem hogy meg akarja tudni, elég-e a gyógyszere hozzá. Ahogy próbálok empatizálni, szerintem én is valami hasonló fedősztorival kérdeztem volna meg, mert máshogy rögtön törlik, vagy nem kap választ. Eleve rettenetesen furcsa nekem, hogy honnan tudja a pontos gyógyszermennyiségeket, stb.
De mondom, simán lehet, hogy nem így van, én így érzem, mindkettő esetben őszintén kívántam jobbulást, és a kérdésre is választ adtam.

Honnan tudja a pontos gyógyszermennyiségeket? Nem tudja, mert csak a kiürült üvegekről tud, arról nem, hogy mennyi volt bennük. És ezt pontosan onnan tudja, ahonnan a kórházba kerülést. Aki épp öngyilkos akar lenni, az messze nincs olyan nyugodt lelkiállapotban, hogy még rafináltkodni próbáljon egy kérdés megfogalmazásával.
Kioktatásról meg dehogynem volt szó, mikor épp naturalista módon ecsetelted, hogy a kérdéshamisítással megvádolt kérdező hogy fog a hányásába fulladni.
Kérdező, mi van a barátoddal?

Honnan tud a kiürült üvegekről? Ki adott neki tájékoztatást, hogy milyen és mennyi gyógszere vett be?
Ezen az elven minden vélemény és tény kioktatás. Válaszoltam a kérdésre. De mondhatom azt is, hogy csodálatos halál, csak elszenderülsz és nyuszikákkal szaladgálsz a réten. Még ha igaz lenne se írnék ilyet valakinek, aki szerintem potenciálisan meghalni készül.
Dehogynem, egy öngyilkosságra vágyó ugyanolyan ember, mint te, bármilyen kérdést várhogy megfogalmaz. Hidd el, tudom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!