Ez halálos lehet??
Az egyik barátom bevett 30db 0.25-ös frontint
És kitudja mennyi betalocot.. 2x100dbos üveg teljesen ki volt fogyva (50mg)!
Nagyon aggódom érte..
Az ápolók nem mondanak semmit
Túléli? Halálos lehet ennyi adag gyógyszer?

Hidd el, ennél én jóval fondorlatosabb dolgokat is kitaláltam kísérlet előtt. És továbbra sem a logika mond csődöt, hanem az élni akarás, a kiút keresése. A fondorlatos dolgok kitalálása merő logika, sőt, még erős ösztönző a halálvágy is, szóval órákat, napokat, heteket, hónapokat is belefektethet valaki egy gondolatmenetbe. Ezt mondjuk kvázi 1 perc alatt össze lehet ütni atomdepressziósan is.
És persze, majd ha ő azt mondja, hogy nem ezt akarta, akkor el lehet hinni a gyk-n. :D
De mondom, biztos én sem vagyk benne, csak nekem ez a tippem. Jobb félni, mint megijedni.
Én akartam meghalni
Nem vagyok otthon gyógyszerek terén szóval úgy gondoltam hogy alvás közben ha hányok is-de megfulladok.
Kocsi elé akartam vetni magam, de akkor megállhat a vezető és be is vihetnek ha még nem késő, plusz neki ez trauma is lehet, vagy tönkretehetem az életét vele
Ezután pedig az az ötlet jött hogy majd én húzom a kormányt félre kb 100km/h sebességgel. De nem akartam senki kocsiját tönkretenni.
Valami olyan kellett volna amit nem tud megakadályozni senki és a túlélési ösztön sem, nem akartam senkinek sem kárt vagy traumát okozni. Mindenképp olyan kellett volna ami balesetnek látszik
Szóval a gyógyszer kilőve.

Na, ezek szerint sajnos jól éreztem a kérdésből a szándékot, kár volt belém állni. Köszi, hogy leírtad, hazudhattál volna is egyet.
Nem akarod itt leírni, miért akarod ezt tenni, mi van veled? Hátha valaki tudna valami okosat mindani.

#12, írj rám, kérlek.
Én megpróbálok segíteni, épp pszichológiát tanulok az egyetemen.

Utolsó, pszichológusnövendék: Nem L.Gy. a monogrammod, ugye?
Egyébként kedves tőled, hogy felajánlod, respekt, tudom, mennyi melód lehet már eleve...

#15, Nem 😊
Nincs sok, épp annyi, hogy ne menjen se a tanulmányaim se a magánélet rovására, de mindig van 1 szabad időpontom vagy helyem sürgős esetekre, természetesen ingyen.

#18, beszélek a kérdezővel, nem adok ki információt természetesen, privátban SEM, tehát ne is kérdezz emiatt.
Én úgy látom, hogy szüksége lesz egy klinikai szakpszichológusra, de gyógyszert nem írhatnának fel neki, mert egy óvatlan pillanatban képes lenne túladagolni.
Én próbálom fogni a kezét, ha úgy látom, hogy tényleg gond van, akkor mindenféleképpen tovább fogom utaltatni, ha szeretné.
Hozzá kell tennem az egészhez, hogy fél éve csinálom itt is az ajánlásokat, eddig 3 embert beszéltem le az öngyilkosságról, egy 14 éves kislányt! aki facebookon közvetítette nekem, hogy a sínek mellett van, mert bántalmazzák.
Egy elhagyott 2 gyerekes édesanyát.
Illetve 2 kamaszt, akiket abúzálnak a családjukban, és már masszívan bántalmazták magukat.
Én sokszor hiszek abban, hogy ide nem azért írnak ilyet, mert unatkoznak, és csak beszélgetni szeretnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!