Melyik a legrosszabb személyiségzavar az összes közül?
Figyelt kérdés
2022. okt. 2. 09:41
11/16 anonim 

válasza:

Na te is le leszel szépen pontozva mindjárt ne félj
12/16 anonim 

válasza:

#6os vagyok, meg annyit, hogy nekem is van szemelyisegzavarom, elkerulo,borderline. Kornyezetem szempontjabol kb. annyira vagyok megterhelo, hogy azt senki soha meg nem mondta volna, hogy az vagyok, csodalkoztak a barataim is a diagon. Nem mondom, hogy problemamentes vagyok teljesen, de nalam mashogy robban a bili altalaban. Es sztem ez rahuzhato minden mas szemelyeszavaros emberre, nem vagyunk egyformak. Meg lehet egy paranoidnak, szkizoidnak, elkerulonek sokkal rosszabb, mint egy borderlinenak. pl. nincsenek emberi kapcsolatai, amik at segitenek.
De abban biztos vagyok h a legrosszabb allapotok mindig is a kezeletlenek lesznek.
14/16 anonim 

válasza:

Nekem is van, nárcisztikus. 7es vagyok
15/16 anonim 

válasza:

Szépen lepontoztatok mert kimondtam a véleményem, komolyak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!