Borderline személyiségzavar teszt magyarul?
nem találok magyar nyelvű borderline személyiségzavar tesztet a neten. tud bárki linkelni, küldeni?
30 éve vagyok kezelt bordi, de 6-8 éve nem voltam rendes beszélgetésen, csak gyógyszereket szedek, kapom a felhőbe és kész. kíváncsi lennék hol állok most, nem akarok időpontot kérni a pszichiáternél csak azért hogy tesztelgessek, mikor sok ember vár hogy sorra kerülhessen. csak azt szeretném tudni mennyit változtam 6-8 év alatt.

Nem pontosan értem, hogy milyen “teszt”-re gondolsz.
Ha a SCID II.-re gondolsz, akkor azt nem tudom, hogy megtalálod-e a neten. De azt jobb szakemberre bízni.
Amúgy meg egyetértek az 1. válaszolóval. A diagnosztikai kritériumok áttekintésével érsz a legtöbbet, hiszen azok alapján adják a bordi diagnózist.
olyasmi tesztre gondolok mint a bipoláris, asperger autista depresszió... sima teszt. olyanokat találtam kitöltöttem.
ha a diagnosztikai kritériumokat nézem nem sokra megyek mert nyilván megvan még majdnem mind, hiszen nem gyógyítható betegség, de mind kevésbé van meg, mint rég. ezt meg én is tudom. a régi eredményeimhez szeretném mérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!