Aki borderline személyiségzavarral le van százalékolva, nagyon súlyos lehet?
Figyelt kérdés
Mi alapján van ez, hogy van akit leszazalekolnak simán, van akit nem?!2022. szept. 2. 22:12
2/6 hosszúhajú válasza:
többnyire kevés nekik, én le vagyok százalékolva de úgy hogy más is van mellette. így azért komolyabb. a személyes beszélgetésen rengeteg múlik, volt aki nem adta meg, másik évben más orvos igen.
3/6 anonim válasza:
Én is le vagyok %-va. De nekem is van más betegségem is mellette!Egyébként nem 👎 Magyarországon %-ak le. Németben. Magyarországon töltöttem ki a tesztet és kevert minősítéssel. Az hogy kevert azt én nem értem!
4/6 hosszúhajú válasza:
3. a kevert az hogy nem mutatod az egyik személyiségzavar teljesen tipikus tüneteit sem,hanem a tüneteid alapján több kategóriába is beleillesz, de egyikbe se tipikusan. olyan vagy mint a kékeszöld szín. nem igazi kék, nem igazi zöld, ez is van benne az is van benne.
5/6 anonim válasza:
Na ez izgi. Nekem is van bordi diagom (ill. hol bordi, hol meg nem határozott szem. zavar), de van mellette más is. Most tervezem, hogy leszázalékoltatom magam.
6/6 hosszúhajú válasza:
nálam a leszázalékoláshoz kellett a múltam, sőt tulajdonképpen szerintem ez döntött. mármint a munkavállalói múltam. 32 éves voltam, és 0 munkahely volt mögöttem. megkezdett munkahelyek azok voltak, azokból volt vagy 30, de kirúgtak mindenhonnan. még a gimit is 5 helyen jártam ki. ebből azt szűrték le hogy ez a nőszemély tényleg nem lenne képes egy stabil munkahelyre. EZ OLYAN FONTOS INFÓ, NEM IS ÉRTEM MAGAM HOGY MIÉRT NEM EZZEL KEZDTEM. több mint 10 év alatt nem tudtam felmutatni egy munkahelyet sem. és kicsit bánom is hogy nyíltan válaszoltam erre a kérdésre, mert olyan sok ember van akire azt lökik hogy bordi, és most vérszemet kap hogy hu de jó, leszázalékolnak majd. én kézzel lábbal tiltakoztam ellene évekig. azt mondtam hogy én nem vagyok hülye, majd bebizonyítom! végül a pszichiáterem azt mondta, ha nem teszem, nem lesz tb-m és nem kapok majd nyugdíjat. itt dőlt el a dolog. azért azt hozzá szeretném tenni, hogy akinek azért vannak néha munkahelyei, vagy voltak már valaha, vagy volt, vagy van párkapcsolata, és netán van szociális élete is, és nemcsak a korona alatt ült hónapokig egyedül a lakásban, az azért kisebb eséllyel indul. - nekem egyik sincs, nem is volt soha...és nem árt ha tizenévesen fel tudsz mutatni néhány zártosztályt is, az sem árt ha van 20 év pszichiátriai múltad.. azért írom egyrészt hogy lásd kb milyen háttér az, ami náluk már abba a kategóriába esik hogy leszázalékolása indokolt. másrészt tényleg nem szeretném hogy mostantól az legyen hogy mindenki küldeti magát, ( nehogy hiteltelenné váljon az egész ) nekem meg úgy nyomták le a torkomon. szóval a fenti kérdésedre válaszolva igen, abszolút súlyosnak kell lennie. amit leírtam az meg nem személy szerint neked céloztam kérdező, hanem bárkinek aki olvassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!