Van rá esély hogy lehallgatják a telefonom vagy csak paranoia?
Figyelt kérdés
Mostanában elég sok ügyem volt a rendőrséggel(én voltam az áldozat),iskolába is problémák voltak, családsegítővel is vannak jelenleg ügyeink. Van rá esély hogy lehallgatnak? 16 éves vagyok.2022. szept. 19. 09:15
11/12 anonim válasza:
Aki azt írta hogy vannak adatok rólunk valahol, azokkal vajon kik foglalkoznak? Nem azért de ez nekem nagyon ijesztő, azért remélem hogy nincs így, én elég nagy bajban vagyok akkor mert amennyi hülyeség én mind rákeresek pl. google-en
12/12 anonim 

válasza:

#11: Legtöbb esetben automatikusan bekerül egy adatbázisba, amit megtudnak rólad és jobb esetben csak célzott marketinghez használják.
Az adatokat persze kikérhetik hivatalos szervek is bizonyos esetekben és esetenként emberi feldolgozásra is kerülhetnek, pl. amikor jelentenek egy bejegyzést fb-n, ott ember bírálja el, hogy az tényleg szabályszegő-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!