Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van bármilyen hátránya, ha...

Van bármilyen hátránya, ha arra használom a félelmet hogy energiát adjon?

Figyelt kérdés
Elég nehezen bírtam ki, hogy az éjszakás műszakban (diákmunka) ne aludjak el, ezért kitaláltam hogy azoknak a horroroknak a zenéit fogom hallgatni munka közben amik a legjobban megráztak. Elvégre köztudott hogy a horrorfilmek után milyen nehéz elaludni. A módszer bevált, ezért továbbgondoltam, hogy ha megnézek egy horrort az egész éjszakás tanulás előtt, akkor garantáltan nem fogok bealudni. Sőt, elméletben ha hajnalban (még vak sötétben) megyek el futni és közben soundtrackeket vagy ijesztő hangokat hallgatok, a futás is könnyebben menne az adrenalin miatt. De van ennek valamilyen hátránya? Lehetek tőle paranoiás, vagy ilyesmi?

2022. aug. 22. 00:41
 1/1 anonim ***** válasza:
48%
Szorongás, rémálom lehet. Súlyos betegség nem.
2022. aug. 22. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!