Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnám legyőzni eme...

Hogyan tudnám legyőzni eme mentális problémákat szakember nélkül, mert az nem vált be?

Figyelt kérdés

A családom kiskoromba folyton bántalmazott.

Nem értenek meg és soha nem értettek meg.

Fura a világ számomra, mintha nem lenne igazi, nem merek kimenni, mert félek, hogy bántani fognak.

Bántalmazom magamat, attól kicsit eltűnik az önutálat és a fura üres érzés, meg a feljövő emlékektől is egy kis időre megszabadulok.

Folyton dührohamaim vannak, hogy csak a falat akarom kaparni, dühös vagyok mindenkire.

Régebben próbáltam emberekkel szociális kapcsolatot létesíteni, de mikor azt mondták, hogy gyenge és fura vagyok, elkezdtem sírva röhögni. Feladtam az egészet…

Ha ki is megyek paranoiám van, félek, hogy megakarnak támadni… de lehet, hogy ez az egész ettől a sok fsságtól van.

Szakemberek nem segítettek. Mind csak a bemagolt szöveget szajkózták és jobban lehúztak az életről.

Mi lehet velem?

2022. aug. 7. 13:28
 1/5 A kérdező kommentje:
23N
2022. aug. 7. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Másik szakemberrel. Szoktak itt írni olyan helyekről, ahova be lehet feküdni, azt lenne érdemes megpróbálnod.
2022. aug. 7. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szakértő, de szívesen beszélgetnék veled, hátha addig is eltűnik az utálat.
2022. aug. 7. 14:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Mi lehet a bajom?
2022. aug. 7. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát a kérdésed alapján nem csak egy problémád van, szóval szakembernek is hónapokig, inkább évekig tartó munka lenne helyrehozni a problémáid (szóval ha 1-2 alkalom nem segített, az nem jelenti, hogy a szakemberek nem működnének)
2022. aug. 8. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!