Elég rossz hónap van mögöttem,tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Miből merítsek erőt?Volt màr ilyen lelkileg parázós időszakom,akkor kiderült IR okozta.Most az elmult 1 hónapban anyukám infarktust kapott,egyik nap azt hiszem kirobbant rajtam a stressz mert majdnem 130 lett a pulzusom,közben influenzás lettem,gyenge fos vagyok,a stressztől kijött a refluxom,és most megint úgy érzem félek......gyakran mérem a vérnyomásom,figyelem magam.Tegnap hallottam hogy az egyik ismerősöm 29 évesen agyvérzést kapott.És ma hogy megjött még jobban kóvályog a fejem is,a gyengeség is.....és most bennem a félelem....igen hipochonder vagyok de jól voltam már,de ez a hónap most sok volt nekem.Adjatok tanácsot mit csináljak?Olvasok,háztartást vezetek,dolgozok,gyerekeim vannak szóval a foglald le magad nálam nem opció🤣El akarom hessegetni,nincs bajom,egészséges vagyok,ez csak pánik.De érdekelne a tanácsotok.2022. szept. 18. 14:06
1/1 anonim 

válasza:

Viccen kívül nekem a füvezés segít ezen gondokon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!