Eltelt másfél hónap, és nemhogy jobb lenne, hanem egyre rosszabb?
Nekem úgy tűnik az írásodból, mintha sajnálnád ezt a férfit, mert "jajj mentális problémáim vannak, ezért szexelek párhuzamosan 5 emberrel". Nehogy ezt tedd. Továbbra is csak sajnáltatja magát és játsza az áldozatot!
Neked azért fáj egyre jobban, mert borzasztóan hittél egy emberben, aki xarba sem nézett téged. Nyilván xar érzés rájönni, hogy mennyire vak voltál. Majd elmúlik. Nem egy hónap alatt, vagy kettő. Lehet mág 6 hónap után is fájni fog. De ne a múlton keseregj, hanem a jövőbe tekints. Szórakozz, most már senki sem alázhat meg.
Ajanlok egy konyvet: Shannon Thomas: Gyogyulas a rejtett bantalmazasbol
Nekem ez segitett sokat, es jo volt azt latni, hogy teljesen normalisak az erzeseim (ahogy a tieid is).
Nekem kb 1-1,5 ev kellett ahhoz, hogy ne kattogjak rajta annyit es ujra magamra talaljak. Pszichologus is nagyon sokat segitett.
A konyvet mindenkeppen ajanlom, ha narcisztikussal volt dolgod. Kiutat is mutat.
Kitartast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!