A legjobb baratnom depresszios es tobb honap tisztalet utan ujra elkezdte bantani magat mit tehetek?
Figyelt kérdés
kap segitseget jar pszichiaterhez mindig a lelekre kotom hogy milyen buszke vagyok ra hogy szamithat ram hogy szeretem es ezeket komolyan godnolom es remelem hogy tudja is.
nem tudok vele lenni olyan sokat csak az iskolaba fokepp mert nagyon messze lakunk egymastol es nem olyan megoldhato de amikor csak van ra esely probalom vinni valahova vagy ilyenek. mi mast tehetnek? nem szeretnem hogy bantsa magat es tudom hogy ezt nem fogom tudni megfekezni de barmi mas otletetek van?
(bocsanat a helyesirasi hibakert)
2022. ápr. 11. 13:23
1/1 anonim válasza:
Ez elég. Hidd el. Magadra is fókuszálj,főleg ha még tanulsz. A lényeg hogy te megtetted érte amit lehet.de meggyógyulni mindenki saját akaratából tud hosszabb távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!