Szorongós depressziós beteggel hogyan a legjobb kommunikálni?
Figyelt kérdés
Hogy lehet segíteni? Gyógyszerek nem segítenek, borzasztó nézni a szenvedést.2021. júl. 9. 10:39
1/7 anonim válasza:
Nem lesz tul nagy tanacs, de turelemmel. Szep lassan kell elotte ujra kinyitni a vilagot.
2/7 anonim válasza:
Én a beteg oldaláról tudok nyilatkozni, ugyanezeken estem át. Számomra az iszonyú rossz volt, amikor valaki mindenáron segíteni akart és kvázi folyton kopogtatott a bezárt kis ajtóimon. Épp elég lett volna a tudat, hogy csendben ott áll és amikor készen állok rá, bejön azokon az ajtókon. Szóval csak biztosítsd maximálisan, hogy ott vagy neki.
3/7 A kérdező kommentje:
Olyan ami állandóan panaszkodik és segítségért kiállt. Valamiért külső embertől várja a segítséget.
2021. júl. 9. 11:13
4/7 anonim válasza:
a depressziót nem gyógyszerrel kezeljük. A fogszuvasodást se fájdalomcsillapitóval kezeljük. Az csak egy átmeneti megoldás. El kell járni terápiára vagy változtatni azon amiért depressziós. Nyilván ez élethelyzettől függ, hogy mennyire nehéz stb. Ez csak egy általánositó komment.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, de azt igazából már akkor lehet ha gyógyszerekkel sikerült jobb állapotúra hozni.
2021. júl. 9. 17:58
6/7 anonim válasza:
Ez részlet kérdés. Ha nem tompítod az érzéseid akkor jobban megéled és a szakembernek is jobban eltudod mondani a problémáid. A gyógyszer az érzéseket elnyomja így visszamondani is nehezebb korábban érzett érzéseket.
Mindenesetre én azért próbáltam erre rávílágitani, mert nem voltam biztos benne, hogy az adott személy jár terápiára
Mi váltja ki a depressziót? Rossz munkahely? régi trauma?
7/7 anonim válasza:
Türelemmel, elfogadással és pozitívan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!