Hogyan tudnák a jelenben élni?
Hogyan tudnák a jelenben élni? állandóan a múltban vagy a jövőben vagyok agyilag és már megőrülök ettől..
hogy érjem el azt hogy ne a múlton rágódjak vagy a jövőn aggódjak hanem csak egyszerűen legyek a jelenben és élvezzem?
Mi voltunk MBSR meditációs tanfolyamon, az pl. erre treníroz. Van ilyen könyv is.
De lehet,hogy ez csak tünet. Nekem pl. 30 évvel elkövetett hibáim ugranak elő a semmiből néha és azokkal büntetem magam, hogy azokat hogy tehettem (pedig apróságok amikre senki nem emlékszik már rajtam kívül). Na ez meg terápia.
Mindig a jelenben élsz, akkor is, amikor a múlton rágódsz és akkor is, amikor a jövődön aggódsz. Bízz Istenben:
"Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja." Mt 6,34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!