Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezen mi segíthet?

Ezen mi segíthet?

Figyelt kérdés
A mentális egészségem eléggé tönkre ment és ez kihat a tanulásomra is, folyamatosan stresszes és zavart vagyok de ha ezek nincsenek jelen tanulás közben, akkor is nehezen megy. Általános iskolában képes voltam teljes oldalakat szóról szóra megtanulni, jelenleg gimnazista vagyok és ez a képességem sajna nagyon megkopott. Nagy mennyiséget tudtam gyorsan megtanulni/magolni de most már nehezebben mennek ezek a dolgok. Régebben rengeteget olvastam stb...Ha esetleg újra elkezdenék olvasni vagy vennék gyógynövényeket az segítene?

2022. szept. 15. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:
52%

Mit értesz azon, hogy tönkrement a mentális egészséged?

Voltál ezzel szakorvosnál? Kezelést nem kapsz?

Ha valóban pszichés problémák vannak, arra a gyógynövény kb. szenteltvíz....

2022. szept. 15. 18:20
 2/2 anonim ***** válasza:
52%

Ha tönkrement a mentális egészséged, akkor azt kell helyrehozni, anélkül nem lesz javulás.

Ez így olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy "eltört a lábam és így nem tudok olyan gyorsan futni, mi segíthet?"

2022. szept. 16. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!