Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Magadtól fordultál pszichológu...

Magadtól fordultál pszichológushoz/pszichiáterhez, vagy nógattak, esetleg kényszerítettek?

Figyelt kérdés

Van itt, aki magától ment, de megbánta, vagy mások vették rá, de végül úgy érezte, érdemes volt?

Ha nem magadtól mentél, vállalta a költségeket, aki küldött?

2022. szept. 15. 16:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
77%

Innen a pár órát kuporgós lány lennék, pont ennyi volt. Kivizsgálásba persze nem egyeztem bele, és végül hagytak menni.

Az eset óta meg nem voltam agresszív, csak egyszer volt egy rossz húzásom. Nem kezeltetésről van szó, csak látnom hogy mit lehet és mit nem. Az én neveltetésem meg tele volt erőszakkal, így sajnos rosszul tanultam meg felnőttkoromra.

2022. szept. 23. 12:43
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Oks, minden jót
2022. szept. 23. 12:52
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

29 folyt.

És gyorsan hozzáteszem, hogy ha te lennél az, akkor elképzelhető, hogy téged bántottak. Bár erről nekem soha nem beszéltél, de 24-ben ezt írod: "Az én neveltetésem meg tele volt erőszakkal,", tehát nem csodálkozom, hogy ha te is agresszív lennél.

De lehet, hogy nem te vagy az.

Mindenesetre kiterjeszthetjük ezt bárkire: akit bántottak gyerek-, kiskamasz-, kamaszkorában, az nyilván agresszív lesz (vagy éppen ellenkezőleg, egy behódoló, akit majd egy agresszív ember leural).

2022. szept. 23. 13:20
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Na várj, mi van? Miért kéne magamba néznem és mire kéne emlékeznem??O.O Mi nem jó már megint?

Az valós, párszor már én is összeraktam magamban ezt az agresszív nevel agresszívet dolgot, persze ezt csak az engem felnevelők nem látják át.

2022. szept. 23. 13:37
 25/26 anonim ***** válasza:
16%

31

Hagyjuk. Vagy keverlek valakivel, ez esetben elnézést. Vagy nem keverlek senkivel, ez esetben nem tudom, hogy mi van. Itt vkivel nagyon nagyon hosszan leveleztem és cseteltem, akinek nagyon komoly pszichés gondjai vannak és az istennek nem akar bemenni pszichiátriára.

2022. szept. 23. 13:46
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Ó, jobbulást mindkettőtöknek.
2022. szept. 23. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!