Vincuuu kérdése:
Legszomjam van. Csak a kenyszeritett asitas segit. Mi lehet a problemam?
Figyelt kérdés
Sziasztk! Nagyon sulyos legszomjjal kuzdok. Volt mar regebben is, hogy elojott, de ilyen durva meg sosem volt. Ha kenyszeritem magam arra, hogy asitsak, akkor teletudom szivni a tudomet levegovel. Ha pihenek, es egesz nap nincs munkam, akkor jo. De, ha mar kissebb fizikai munkat vegzek, akkor elojon. Forduljak orvoshoz? Vagy varjak, amig elmulik? Koszonom!2016. febr. 8. 16:17
1/1 anonim válasza:
Túllélegzel, azaz az ásítással csak rontasz a helyzeten. Hosszú lenne most leírni, de a lényeg az, hogy minden kényszerített légzéssel egyre kevesebb oxigén jut a szervezetedbe. Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: [link]
Nekem sokat segített mivel asztmás vagyok.(nem reklám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!