Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichiátriai osztályon...

Pszichiátriai osztályon mindig ilyen bunkók az orvosok nővérek? Hogy feküdjön így be valaki?

Figyelt kérdés

Melyik az a pszichiátria aki tényleg jó? Tündérhegy?

Ma voltam egy dunántúli korhaz pszichiátriáján, eddig mindenki azt mondta hogy igen, fekudj be, az a megoldás, stb…

Eleve már a betegek elkezdtek zaklatni, volt olyan akinek majdnem rám folyt a nyála… a férfiak rögtön néztek…

Eleve paranoid zavarral, meg durva szociális fobiaval, depresszióval, öngyilkossági vággyal kerültem volna be

A főorvos egy nő volt, aki egyből elkezdett pofakat vágni rám, leszidott hogy miért nem szedem a gyógyszert, mikor nem sikerült eddig beállítani, leszidott hogy miért nem dolgozom, meg cinikus volt. Közben körbeállt 3 másik orvos, nővér és ok is csak méregettek…

Komolyan ezt kell ott elviselni?

Személyiségzavarom is van, ha valaki leszid, akkor egyből rosszul leszek, ez az orvos meg végig cinikus volt.

Pont azt kellett átélnem mint régen az iskolában bántalmazó tanároktól… olyan depresszív volt azt a sok beteg embert látni magam körül, egy lepukkant kórházban, hogy szavaim nincsenek

Annyira bepánikoltam hogy inkább eljöttem…

Jelenleg olyan állapotban vagyok hogy egész nap otthon fekszem, internet függő vagyok, nem tudom mihez kezdjek ezek után

Már tényleg csak a befekvésben láttam a megoldást

Láttam hogy ott csapvizet adnak a betegeknek, de én azt nem bírom meginni

Aki feküdt mar bent, hogy bírta? Mi tevő legyek?

2022. szept. 12. 15:10
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

En kerestem befekvős magán pszich kórházat, de nem talaltam. Tudtok ilyet?

Inkább ambulansan keress más orvost + terápiát + önsegítő csoportot.

2022. nov. 30. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!