Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichiátrián a kórházban...

Pszichiátrián a kórházban csak zárt osztályon veszik el a mobiltelefont? Milyen súlyos esetekre kell gondolni?

Figyelt kérdés
2022. máj. 7. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A paranoid skizofrén exemtől is elvették.
2022. máj. 7. 20:11
 2/7 A kérdező kommentje:
És ő zárt osztályon volt vagy nyílt osztályon? Nem értek ezekhez, de én eddig úgy gondoltam, hogy a zárt osztályon már azért elég vészes esetek vannak.
2022. máj. 7. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt sajnos nem tudom, mentő vitte be, úgy küldtem neki ételt is, hogy épp csak az osztály, nevét tudtam meg adni, meg az ő adatait. :(
2022. máj. 7. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én zárton vagyok és itt nálunk lehet a telefon,nem veszik el! Viszont van lent is egy zárt na ott már elveszik és semmit nem tudsz csinálni csak feküdni és bámulni a teret! De ott olyan emberek is vannak hogy némelyiktől rémálmod lesz csak pusztán a látványától... Meg van egy nyíltabb rész ott is lehet telózni meg kicsit szabadabb is napközben bármikor lemehetsz az udvarra meg ilyenek!
2022. máj. 7. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
Igen. Zárt osztályon olyan van, aki ön és/vagy közveszélyes. pld. depresszió egy köznapi probléma, de ha ez öngyilkos gondolatokkal társul, pláne kísérlettel, akkor a beteget 0-24-ben megfigyelik.
2022. máj. 7. 20:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Zárton nálunk minfenkinél 1 órát lehetett a telefon. Nyilton 0-24 órán át.
2022. máj. 7. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a ter illetékes helyen zárt és nyílt osztály helyett most zárt és covid osztály van. Bementem beutalóval. Zártra tettek. Onnan 3 nap után a bírói meghallgatás után kiengedtek. Nyíltra nem tudtak áthelyezni, mert nincs...hazajöttem.
2022. máj. 8. 05:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!