Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Deperszonalizációsok, ez mi...

Deperszonalizációsok, ez mi lehet?

Figyelt kérdés
Nekem olyan érzés néha mintha minden "kisimulna", "egybeolvadna", lényegében minden megszűnik, mintha a 3Dból csak 1D lenne, és én is beleolvadok ebbe a képződő semmibe, mintha kiurulne a fejem, eltűnnének a gondolataim, a testem, mindenem, egyedül a pánik marad meg, a memoriam is nagyon rossz lesz, plusz mindenre "darabosan" emlékszem, tehát ha kimegyek a konyhába olyan érzés mintha nem tudnám hogy kerültem oda, ezek mellett az összes létező dp/dr tünet megmarad, plusz néha pár másodperce tényleg azt érzem, hogy elszakadok magamtól teljesen, nem átlagosan, hanem minden emlékemet megkérdőjelezek, olyan mintha ténylegesen felébrednek az "álomból" és elfelejtenék mindent ami történt. Állandó pánikban vagyok, hogy teljesen megbolondulok, minipanikrohamaim vannak, ha tehetem egész napot végigalszom.

2022. szept. 11. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
A dp dr enyhe pszichotikus allapot. A pszichotikus allapotban pedig lehetnek ilyen illuziok. En antipszichotikumot szedek ra es fenyevekkel jobban lettem.
2022. szept. 12. 10:18
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
De nem ertem, hogy akinek ilyen szintu baja van, miert nem megy el azonnal pszichiaterhez??
2022. szept. 12. 10:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Járok pszichológushoz, egysz voltam pszichiáternel is, de egyenlőre nem kaptam gyógyszert. Azt azért tudni kell, hogy ez max pár napig tart nagyon extrém, amúgy is van dp drem lassan 4 éve, de az alapvetően már egyáltalán nem zavar, megtanultam vele együtt élni.
2022. szept. 12. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!