Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez deperszonalizacio lenne?

Ez deperszonalizacio lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb 3 honapja volt 2 panikrohamom. A masodik roham ota furcsan erzem magam. Furcsan idegennek. Voltak kenyszergondolataim is mindenfele amik kezdenek elmulni vagyis jobban kezelem mar oket.. Viszont mostanaba elojottek ezek a kerdesek ki vagyok en? Mit keresek itt? Filozok az eletrol magamrol a vilagrol minek mi ertelme van hogy lehetek en stb.. felek hogy megorulok.. 😞 sokat szedulok ossze furin erzekelek mindent magam korul meg neha teljesen ures vagyok nincsenek erzelmeim csak vagyok.. csinalok mindent mint egy robot…voltam pszichiaternel de erre konkretan nem mondott semmit ez lehet dp?

Koszonom elore is a valaszokat.

2022. szept. 4. 13:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mire mondott valamit a pszichiáter? Ennyiből senki nem fog a gyakorin diagnosztizálni.
2022. szept. 4. 13:41
 2/3 A kérdező kommentje:

Rairta a papiromra hogy panikbeteg vagyok melle szorkngas tarsul.

Azert irtam ki a kerdest hogy tapasztal e valaki hasonlot akinek van rola esetleg papirja is vagy diagnosztizaltak vele.

2022. szept. 4. 13:43
 3/3 anonim ***** válasza:
77%
Hát ha a doki ezt állapította meg akkor valoszinü az is, hisz azért csak ért ahhoz amit csinál, de persze ha nem vagy megelégedve ugymond vagy ugy gondolod mas gond si van akkor meg elhet masik dokit is kérdezni, távolról ezt diagnosztizálni mi szerintem nem tudjuk.
2022. szept. 4. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!