Pár jó tanács? Nem bírom már..
Én tb alapon járok pszichiáterhez nem régóta, igaz nekem nem olyan problémám van, mint neked. Rám kb. 10 percet szántak, elmondtam a panaszom, elmondta az orvos a szövegét, aztán mondtam én is a sajátom, feltették a kötelező kérdéseket, aztán jött a gyógyszer, majd írd alá, jöjj vissza 1 hónap múlva. Nem húzzák az időt.
Ugyan én nem tudom, hogy nálatok tb-n milyenek, viszont ha nem szán rád fél órát ne vedd magadra, igaz nem ez lenne szerintem sem az ideális. A lényeg, hogy amit mondanak, azt tartsd be. Szkeptikus voltam nagyon az elején, gyógyszert se akartam, de rájöttem, hogy nem akar az orvos rosszat és nálam sokkal jobban tudja, meg figyelembe vette, hogy mit akarok meg mit nem. Gondolom terápián te is gondolkozol, ha nem mondja az orvos, akkor kérd te. Tapasztalat, nem mondják, de ha kérsz, akkor felírják készségesen. Egyébként szerintem figyelmesek nagyon tb-n és ha eddig bármilyen kérdésem volt azt meghallgatta az orvos és válaszolt rá, az asszisztens is nagyon figyelmes és kedves pluszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!