Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meddig fog még kísérteni az...

Meddig fog még kísérteni az iskola?

Figyelt kérdés
Már hat éve hogy le raktam az iskolatáskát mégis gyakran álmodok arról hogy iskolában vagyok általában nem olyan rémesek de felkavaróak és álmomban sokszor gondolok arra hogy "most hazamegyek és soha az iskola felé sem megyek"mégsem tudok hazamenni és mindig olyan valóságos csak mikor felébredek jövök rá hogy megint az iskolával álmodtam.

2022. szept. 5. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
38%
Esetleg: Shapiro: Győzd le a múltad!
2022. szept. 5. 14:26
 2/4 anonim ***** válasza:
30%

Nekem is még vannak iskolás álmaim, pedig már 5 éve végeztem, néha mégis előjönnek. Ha ez segít, nem csak neked vannak visszatérő álmaid.

Első : köszi a könyvajánlatot! 😁

2022. szept. 5. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:
47%
én már 15 éve végettem mégis vannak.. ez már nem fog elúlni.
2022. szept. 6. 10:24
 4/4 anonim válasza:
100%
Kezdjél bele valami újba! Nekem is voltak korábban folyamatosan iskolás álmaim, általános iskolás vagy középsulis, érettségis. Azután egyetemet végeztem és eskü nem álmodtam semmit a suliról!
2022. szept. 11. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!