Akkor én most iskolafóbiás vagyok?
Figyelt kérdés
már rég leérettségiztem, ráadásul ragyogóan, de most is rémálmodtam egy olyat, hogy franciául kéne fogalmazást írnom a levesekről, miközben csak annyit tudok kicsikarni magamból hogy le soup, és sokkal jobban rettegtem, mint bármelyik vérzivataros élvenyúzós trancsírozós álmomban2022. júl. 15. 03:09
1/8 anonim válasza:
Megmaradtak az "iskolás élmények", a "nem készültem, most mi lesz?" érzés, ami néha előjön.
Nem fóbia.
2/8 anonim válasza:
Nincs most az életedben tekintélyszeméllyel (pl. főnök, szülőd), vagy megfeleléssel problémád? Attol is álmodhatsz ilyet.
3/8 A kérdező kommentje:
éppenséggel de
2022. júl. 15. 11:36
4/8 anonim válasza:
Nem vagy iskolafóbiás. Ezek csak a múlt jelenései, ártalmatlan. El fog múlni.
5/8 anonim válasza:
Én tényleg nem akarok belekötni, viszont a leves nőnemű.
7/8 A kérdező kommentje:
najó :(
2022. júl. 17. 22:00
8/8 franciasrac válasza:
La soupe* :)
Amúgy ja tényleg lehet szerintem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!