D,jpt L kérdése:
Ha az apám testvére skizofrén volt, örökölhetem?
Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, de E/1 személyben volt a legkönnyebb megfogalmazni a kérdést.2010. szept. 24. 22:48
1/7 anonim válasza:
Biztos, hogy a testvére volt, és nem a másik énje?
:D
3/7 A kérdező kommentje:
Első: Nem vagy vicces.
Második: Nem vagy teljes.
Hasznos válaszokat szeretnék kapni.
2010. szept. 24. 23:01
4/7 anonim válasza:
Igen.Ha szüleid között lenne akkor kb. 50% az esélye,vagy ha nem is skizofréniát,de más lelki betegséget könnyebben "megkaphatsz".
Testvére esetén kb 10%-ra csökken az esély.De ne aggódj ezen ez csak statisztika.
5/7 anonim válasza:
23:10-es vagyok,bocs de javítanék,elirtam.
Ikrek esetében 50% de ez rád nem vonatkozik.
Szóval a hajlam öröklődik,de csak 15%-ban,ha valamelyik szülőd az.Ha a testvére akkor nagyon kicsi az esély.
6/7 anonim válasza:
Kb. 15%, akkor is, ha az apád az.
7/7 anonim válasza:
Első válaszoló nem tudja, hogy mi az a skizofrénia. Vagy tudja, csak azt hiszi, hogy mi nem tudjuk, és vicces akart lenni. :) Egyébként igen, van rá esély, hogy "megkapod".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!