Hogy döntsem el hogy szükségem van e a gyógyszerre vagy sem? Ha percenként váltakozik a hangulatom és véleményem.
Nagyon szétesett az elmém most és akár egy itteni komment is azonnal elviszi a véleményem más irányba
Nagyon sokféle betegségem van egyszerre, de régóta együtt élek velük csak sok rossz dolog miatt estem egy elvileg téveszmés állapotba(orvos mondta)
Most olvastam egy olyat hogy mentális betegen természetgyógyász segített, akkor azonnal arra gondoltam hogy minek is az antidepresszáns mikor arról annyi rosszat mondanak
Igazából percenként változik a hangulatom
Az alap gond az hogy most csak nagyon sok altatóval tudok már aludni és nem akarok csinálni egész nap semmit
Illetve nem tudok/akarok dolgozni mivel nem akarok/tudok már emberekkel találkozni.
Sokszor fogat mosni is nehéz, hajat mosni sem szoktam, de mivel egész nap itthon vagyok, így nem számít
Ha semmire sem költök, akkor szállásom lesz, ahol meg tudom húzni magam, szülői segítséggel pedig lesz mit ennem
Nekem bőven megfelel hogy így élek, elvonultan a világ elől, akkor miért szedjek gyógyszert, mikor attól volt hogy hánytam(scippa nevű gyógyszertől)
37, most a legolcsóbb hotelben vagyok amit találtam de így is nagyon ciki volt bejelentkezni, akkora most a szorngasom
Ráadásul holnap reggel ki kell jelentkezni, az anyám gyűlöl, nem tudom hova menjek…
Barátaim nyilván nincsenek… nem tudok több éjszakát kifizetni
Őszintén most azt sem tudom hol vagyok, aludni nem tudok
Megint rám jött egy öngyilkossági roham…..
xanaxot 3 even szedek, nem emlékszem hogy mennyit egy nap
Mostanában 2 3 szemet
Nem tudom mit csináljak
Mindenki egy beteg szar a családban, rosszul vagyok tőlük, nyilván ok is tőlem
41
2-3 szemet, de milyen dózisban? 0,25? 0,5? 1? (mg)
Mikor? Reggel-délben-este? Alkalomszerűen? Csak este?
Hajléktalanszálló?
Pszichiátriai gondozó?
Pszichiátria?
Addiktológia?
Amiket kérdeztem?
Nem kell öngyilkosnak lenned, hidd el. Nincs még nagy baj. Gyógyszert és fedelet meg némi ennivalót kell találnod. Meg fogod tudni oldani. Nyugi.
"Az osztály különleges profilja immár 33 éve a krízisintervenció, mely területi megkötés nélkül fogadja a betegeket. Pszichoterápiás jellegű segítséget nyújtunk a lélektani krízis állapotába került személyeknek (olyan klienseknek, akik valamely nehéz élethelyzet, vagy veszteség révén beszűkült lelkiállapotba kerültek és saját erejükből a problémás helyzeten túljutni nem tudnak). Segítséget kaphatnak olyan – egyébként súlyos elmebetegségben nem szenvedő – betegek is, akiknek öngyilkossági gondolataik, illetve késztetéseik vannak.
Tekintve, hogy az öngyilkossági veszélyeztetettség számos élethelyzetben és számos pszichiátriai betegségben jelentkezhet, az ilyen javallattal az osztályra történő felvételkor nem a diagnózis a döntő, hanem a beteg együttműködő készsége. Ezekre a páciensekre sem területi felvételi kötelezettség, sem korlátozás nem vonatkozik, a betegek bármilyen orvosi beutalóval, ill. önként is jelentkezhetnek."
Magyarán szólva beutaló nélkül, bárki bármikor bárhonnan bemehet.
Nem vagyok Budapesti sajnos. Vidéki vagyok
Hajléktalanszállón 2 perc alatt megerőszakolnak
Meg a hajléktalanok is az utcára mennek
Meg akarok halni
Milyen fedelet találják ha az anyám egy bántalmazó aki gyűlöl? Amióta nem elvesztettem a munkám csak azon szórakozik hogy az ő albérletben lakom
Folyton kibeszel meg azon röhög hogy eldugta előlem a sót, hogy vennem kelljen magamnak… annyira gyűlölöm hogy ebbe a nyomorult családba születtem
A munka sem olyan egyszerű… ha meglátnak egy csontsovány hullasuerű lányt, vajon hova vesznek fel? Arufeltotokent egy ládát nem tudnék megemelni…
45
Gyere fel Budapestre a Péterfy-be (oldd meg, én egy sokkal extrémebb szituációt oldottam meg egy hónappal ezelőtt, sok száz kilométert utaztam úgy, hogy közlekedési fóbiám van).
Keress csak nőknek való hajléktalanszállót. Ha időben odamész (délután 5 előtt menj oda és állj sorba), talán bejutsz.
A hajléktalanszállón tudnak segíteni vmit (kaja, szállás, munka). Ott vannak szociális munkások is, ez a feladatuk.
Kitartás.
Egy ilyen helyzetben hidd el, hogy össze tudod magad annyira szedni, hogy tudj segíteni magadon.
Nem mellesleg én már nem tudom hány válaszomban segítek, szóval van itt más is, aki segíteni akar.
48
Megint tök lényegtelen kérdés. Szedi a xanaxot (ezek szerint távolról sem olyan sokat, mint gondoltam, ez jó hír). A xanax elvonás kb. 2-3 nap után jelentkezik, tehát nem fog fejre állni rögtön.
Tehát ismétlem magam:
1. Péterfy
2. hajléktalanszálló
3. dolgok helyrerázása (legyen hol aludni, mit enni, legyen xanax-ja).
Egyébként a Máltai Szeretetszolgálatnak is vannak mindenféle intézményei szerte az országban, ott is tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!