Hogy döntsem el hogy szükségem van e a gyógyszerre vagy sem? Ha percenként váltakozik a hangulatom és véleményem.
Nagyon szétesett az elmém most és akár egy itteni komment is azonnal elviszi a véleményem más irányba
Nagyon sokféle betegségem van egyszerre, de régóta együtt élek velük csak sok rossz dolog miatt estem egy elvileg téveszmés állapotba(orvos mondta)
Most olvastam egy olyat hogy mentális betegen természetgyógyász segített, akkor azonnal arra gondoltam hogy minek is az antidepresszáns mikor arról annyi rosszat mondanak
Igazából percenként változik a hangulatom
Az alap gond az hogy most csak nagyon sok altatóval tudok már aludni és nem akarok csinálni egész nap semmit
Illetve nem tudok/akarok dolgozni mivel nem akarok/tudok már emberekkel találkozni.
Sokszor fogat mosni is nehéz, hajat mosni sem szoktam, de mivel egész nap itthon vagyok, így nem számít
Ha semmire sem költök, akkor szállásom lesz, ahol meg tudom húzni magam, szülői segítséggel pedig lesz mit ennem
Nekem bőven megfelel hogy így élek, elvonultan a világ elől, akkor miért szedjek gyógyszert, mikor attól volt hogy hánytam(scippa nevű gyógyszertől)
10
Akkor még nem tudsz szöveget értelmezni. A korábbiak azt írták, hogy menjen el orvoshoz (pszichiáterhez). A kérdező azonban a kérdésében azt írta (leszögezte), hogy neki most így jó. (Amúgy nyilván nem.)
A 7-es azonban azt írta, ami a büdös nagy igazság: mindenki csak maga tudja eldönteni, hogy mégis mi a f.szt akar. Ha meg akar gyógyulni, menjen orvoshoz. Ha nem akar meggyógyulni, akkor szenvedjen (nem rosszból írom, ezt a kérdező maga írja, hogy neki így jó). Ha meg se meg nem akar gyógyulni, se meggyógyulni nem akar, akkor teljesen felesleges a term.gyógyász. NEM fog segíteni (rengeteget próbálkoztam ilyesmivel, nem a vakvilágba vagdalkozom).
11, azért mondtam hogy így “jó” mert leszarni mindent meg mindig jobb egy picit, mint egész nap szorongani a munka miatt, ha 2 percet késtem lepergett előttem az életem(marpedig személyiségzavaros depressziósként előfordult hogy rossz döntéseit hoztam és kestem)
Jelenleg nem érzek semmit és csak aludni akarok… hát nem tudom melyik a szarabb
Dolgozni azt amit szerettem és hányni az aggodalomtól meg szorongani egész nap vagy a sötétben feküdni…
A panaszkodas része meg elég jellemző a lelki beteg emberekre, én örülök hogy van egy ilyen fórum
Pláne hogy egy családtagommal élek, aki szinten beteg és bántalmazó is
Olyanokat kell átélnem minden nap, hogyha mondom neki hogy van a hűtőben egy rohadt sajt, akkor rám szól hogy hagyjam ott
Majd miközben ő kidobja azt a rohadt sajtot, ordít velem hogy én nem segítek neki semmit, majd istenként tiszteli magát amiért kitakarította a hűtőt… es erről beszél 2 napig hogy ő egy hős
Ha elmegyünk boltba direkt megáll 15x hogy megjátssza hogy milyen fáradt majd a végén mondja hogy jó lett volna ha segítek neki hozni valamit, miközben direkt megkérdezem hogy mit hozzak, amiért lekiabált hogy ő elbír mindent…
Éjjel éjfélig bőg a szobájában direkt hogy halljam, közben engem szid
Majd másnap reggel köszön es leordít ha nem köszönök azonnal vissza.
Teljesen megőrült már, emiatt is gondoltam hogy elmenekülök a pszichiátriára
De mivel egy 100as skálán 2 percenként változik a véleményem 0ról 100ra, így nehéz egy ilyen döntést meghozni
Me gondolom a pszichiátria nem épp egy wellnessközpont, hanem egy kemény hely egy betegnek, mint én
15
Én kétszer voltam hónapokig pszichiátrián, kétszer voltam "csak" heteket, nem kell bemutatni, hogy milyen ott az élet.
(És ellentétben a partvonalról kiabálókkal, nekem aztán bőven van élményem és tapasztalatom ezekről a dolgokról (kemény pszichés, inkább már pszichiátriai betegségek). Én írtam, hogy 18 gyógyszert szedtem eddig.)
11-es voltam
14
Nem csodálom. Ezen a 15 félén viszont nagyon csodálkozom. Nekem 7 féle antidepit írtak eddig (8 év alatt). 15 az már extrém sok, valószínűleg tényleg semmi értelme. Akkor neked volt SSRI, SNRI, ciklikusok (tri- és tetra-), atipikus, MAOI. Azért az agyat sem lehet a végtelenségig összezavarni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!