Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hangokat hallok. Ez nagy baj?

Hangokat hallok. Ez nagy baj?

Figyelt kérdés
Gyakran esténként ha nem zenét hallgatok, akkor hangokat hallok. Suttogást, üvöltést, nevetést. Néha napközben is hallom őket, bár ott ritkábban, és olyankor elkap a sírhatnék, félek, befeszülnek az izmaim, és elkezdek szorongani. Nem teljesen értem miket mondanak, általában a nevemet mondják, vagy azt, hogy "shut up". Emiatt nem megyek utcára, mer ott is hallom őket, és akkor még paranoiásabb leszek mint máskor. Nincs se erőm, se kedvem bármit csinálni, és a zene az egyetlen ami megakadályozza a hangokat. Nincs étvágyam, ha eszek rögtön hányingerem lesz. Bár általában a kaja felett is remegek. Elég ingerlékeny vagyok, általában ideges, és szorongok is folyamatosan. Néha embereket is halucinálok néhány másodpercre.
2022. aug. 27. 17:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
16
2022. aug. 29. 16:43
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Én nem mennék dilidokihoz, inkább beiratkoznék a zeneiskolába. A zenének jó hatása van az agyra.
2022. aug. 29. 17:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Sajnálom amit írtam, mert sosem ciki elmenni pszichológushoz, vagy neurológushoz. Még az is lehet, hogy tényleg van vmi probléma. Szóval ne hallgass az előző hozzászólásomra légyszi, megbántam.
2022. aug. 29. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!