Éjszakánként néha hihetetlen félelem tör rám, hangokat is hallok, és rémálmok gyötörnek. Ez már az őrület jele?
2: jjajjjjistenem...
Van tb-által finanszírozott pszichiátriai rendelés! Ráadásul beutaló nélkül is mehetsz.
Vagy ha eleve nem akarsz orvoshoz fordulni, akkor miért írtad ki a kérdést??? Szerinted majd Gipsz Jakab, vagy Gyakoris Pannika fog itt téged diagnosztizálni?
3-as, igazából pont erre gondoltam. Itt mindig összegyűlnek az őrültek :D Így ha én is az vagyok, ők átérzik, és tapasztalatból tudnak rá mondani valamit.
4-es, nem mentem. Az orvosok nincsenek jól megfizetve, ezért totál ki van égve az összes, nem is hibáztatom őket. Őszintén szólva nem hiszem hogy tudna újat mondani nekem egy pszichológus, azon kívül hogy leszedálna gyógyszerekkel. Ami lehet hogy rövid távon megoldás, hosszú távon csak egy végső megindulás a lejtőn.
Nyilván olvastál már ezekről egy csomó helyen..
Élhető állapotba tudnak hozni a gyógyszerrel + terápiával.
Nem kérdés, hogy mit kell választanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!