Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért hallok hangokat elalvás...

Miért hallok hangokat elalvás előtt?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor előfordul,mikor lefekszek aludni és kikapcsolom az agyam,elkezdek hallani hangokat,néha csattanást,mintha a fülem mellett robbant volna valami,illetve nagyon sokszor párbeszédet.Egyszer azt hallottam,hogy egy teremben voltam,sok ember beszélt egyszerre,és ki tudtam venni párbeszédeket,emberek hangját,voltak nők,gyerekek is,emlékszem,hogy egy nő egy piros táskáról beszélt.Viszont nem aludtam,ez a jelenség csak akkor van,mikor csöndes a szoba nagyon,és tényleg nem gondolok nagyon semmire,csak a csöndre koncentrálok,de ahogy észreveszem,hogy megint hallok dolgokat,akkor ezek a hangok fokozatosan lehalkulnak.Hallottam a robbanó fej szindrómáról,viszont ehhez nem társul semmi vizuális cucc,csak a hangok.Ilyenkor még teljes mértékben magamnál vagyok,félálom teljesen más nálam.Erre van valami magyarázat?
2022. jan. 14. 00:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Idegrendszeri problémára utal, ezzel jobb lenne egy neurológust felkeresni.
2022. jan. 14. 00:49
 2/4 anonim ***** válasza:
19%
Ez nagyon sok emberrel előfordul, semmiféle idegrendszeri problémájuk nincs. Nem kell mindenbe hülyeségeket belemagyarázni.
2022. jan. 14. 01:03
 3/4 anonim ***** válasza:
41%
Szellemi tevékenység, entitás.
2022. jan. 14. 09:58
 4/4 Grimfox ***** válasza:
100%
Ezt tényleg egy szakembertől kellene megkérdezni. Lehet, hogy csak idegesen alszol el, és elalvás előtt, már félig álmodban ezek szűrődnek fel a tudattalanodból. Mintha már álmodnál, de még nem alszol igazán.
2022. jan. 14. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!