Hangokat hallok a fejemben, mitől lehet?
Régebben, pár éve reggelenként, mikor az ágyban feküdtem, akkor történt. Kb. olyan hangerőn, mintha a TV-t hallanám a nappaliból csukodt ajtón keresztül. De mikor kimentem, láttam, hogy nem megy a televízió. Ekkor kisebb voltam, nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a dolognak.
Most pár napja újra előjött, viszont nem reggel, hanem este lefekvéskor. Mikor már 15 perce az ágyban fekszek, egyszercsak hangokat kezdek hallani, mintha beszélne valaki, ráadásul mindig egy ismert magyar szinkronszínész (mindig más) hangját hallom ismerős hanglejtésekkel.
Ekkor már mindenki alszik a házban, tehát elvileg nem kellene ilyeneket hallanom. Ami mégilyesztőbb, hogy ha ilyenkor felülök az ágyban, és körülnézek, a hangnak hirtelen vége, síri csönd, de amint visszafekszek, kezdődik újra.
Nem tudom, mennyire tesz hozzá a témához, de alapvetően zárkózott vagyok, barátaim nem igen vannak.
Enyhén paranoiásnak is mondanám magam - ettől a témától függetlenül.
Ez normális? Vagy menjek orvoshoz? És ha igen, milyenhez?
17F
Azt kifelejtettem, hogy bár kifejezetten beszédet hallok, értelmes szavakat nem tudok kivenni.
Tényleg olyan, mintha hallanék valakit beszélni, de pont olyan halk, hogy ne értsem meg, hogy mit mond.
"Mennyire vagy kipihent mostanában ?"
Szeretek aludni, de sajnos sosem ment. Maga az elalvás megy a legnehezebben, hogy miért, azt nem tudom.
Ettől függetlenül kipihentnek érzem magam, de maga az éjszaka egy kínszenvedés.
9, Félálomban én is hallok meg látok mindent, normális jelenség.
Vannak más bajaim nekem is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!