Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tényleg ennyire nagy a fantáziám?

Tényleg ennyire nagy a fantáziám?

Figyelt kérdés

Ufókat látok, meg Kolumbusz Kristófot.

De mindig mást, van mikor random villanykapcsolókat. Ott vannak egy ideig és eltűnnek.

(Ez csak pár példa, volt mikor növényeket, lényeket, állatokat láttam, embereket.)

2022. aug. 25. 16:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Egy betegség tünete is lehet, menj el orvoshoz, ő majd eldönti.
2022. aug. 25. 16:50
 2/17 anonim ***** válasza:
Alszol eleget?
2022. aug. 25. 17:07
 3/17 A kérdező kommentje:
Igen, eleget alszom.
2022. aug. 25. 17:15
 4/17 anonim ***** válasza:
44%

Ezek olyan látomás szerű dolgoknak tűnnek. Mindig is volt ez veled? Vagy csak most, mennyi ideje, milyen gyakran? Józanon (-drog) is tapasztalod?

Művészi hajlamod van-e? Fesd meg ezeket akkor!

De azért lehet nem ártana egy kis pszichiátriai tesztelés, hogy mi az ábra.

2022. aug. 25. 17:18
 5/17 A kérdező kommentje:

Már rég óta van. Változóan jön fel, mikor stresszesebb vagyok, akkor napi többször van valami.

Soha nem drogoztam, józan vagyok ekkor.

Sajnos nem tudok rajzolni…

2022. aug. 25. 17:23
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavar a mindennapi életben, tehát pl. veszélyt jelent rád, mert elrántod a fejed, egy ilyen miatt, amikor nem kéne, vagy elrántod a kormányt egy nem létező akadály elől, akkor kéne vele foglalkozni. Kerületi pszichiátria, max azt mondják, hogy nincs semmi gond, csak nagy a fantáziád. De ha baj van, akkor úgy jársz legjobban, ha minél előbb kezelik. S a környezeted is, rájuk is gondolj! Ha nem mersz egyedül elmenni kérd meg egy barátodat, hogy kísérjen el!
2022. aug. 25. 17:26
 7/17 anonim ***** válasza:

Nincsenek ezek ott a kérdező előtt teljes életnagyságban, vagy mint kép nem jelenik meg, csupán odagondolja...

Én is szoktam fantáziálni, van akinél ez erősebben jelen van. Csak mint egy gyereknél...

Én képzeltem már olyat is, hogy az épület tetején lévő szobrok és a sas teljes valójában lejön onnan és jönnek velem / utánam mellettem, együtt a világ ellen, szó szerint.

2022. aug. 26. 11:24
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem képzeltem tudatosan oda. Felnézek és ott van. Nem dolgokat képzelek másnak….
2022. aug. 26. 15:21
 9/17 A kérdező kommentje:

Tudatalatti fantáziálásnak hívom..

Mikor nem tudatosan képzelem oda, csak ott van. Vannak emberek, akik félelmetesen néznek ki, itt kicsit megijedek, de aztán leesik, hogy nincs ott.

Tudatosan miért képzeljek oda nekem rossz dolgot?

2022. aug. 26. 15:24
 10/17 A kérdező kommentje:
Ma 4-5x volt, megijedtem tőlük és szr hangulatom van.
2022. aug. 27. 21:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!