Tényleg ennyire nagy a fantáziám?
Ufókat látok, meg Kolumbusz Kristófot.
De mindig mást, van mikor random villanykapcsolókat. Ott vannak egy ideig és eltűnnek.
(Ez csak pár példa, volt mikor növényeket, lényeket, állatokat láttam, embereket.)
Ezek olyan látomás szerű dolgoknak tűnnek. Mindig is volt ez veled? Vagy csak most, mennyi ideje, milyen gyakran? Józanon (-drog) is tapasztalod?
Művészi hajlamod van-e? Fesd meg ezeket akkor!
De azért lehet nem ártana egy kis pszichiátriai tesztelés, hogy mi az ábra.
Már rég óta van. Változóan jön fel, mikor stresszesebb vagyok, akkor napi többször van valami.
Soha nem drogoztam, józan vagyok ekkor.
Sajnos nem tudok rajzolni…
Nincsenek ezek ott a kérdező előtt teljes életnagyságban, vagy mint kép nem jelenik meg, csupán odagondolja...
Én is szoktam fantáziálni, van akinél ez erősebben jelen van. Csak mint egy gyereknél...
Én képzeltem már olyat is, hogy az épület tetején lévő szobrok és a sas teljes valójában lejön onnan és jönnek velem / utánam mellettem, együtt a világ ellen, szó szerint.
Tudatalatti fantáziálásnak hívom..
Mikor nem tudatosan képzelem oda, csak ott van. Vannak emberek, akik félelmetesen néznek ki, itt kicsit megijedek, de aztán leesik, hogy nincs ott.
Tudatosan miért képzeljek oda nekem rossz dolgot?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!