Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alvás problémám van és már...

Alvás problémám van és már annyira kétségbe vagyok esve, aki tud adjon tanácsot légyszi. Felek, hogy örökre így maradok, már az életkedvem is nulla a fáradtságtól. Mi segíthetne?

Figyelt kérdés
Szoptatás alatt kezdődött a rengeteg ébredés miatt, nem rég már abbahagytam a szoptatást de hónapok óta alig alszom most már ott tartok hogy altatót irt az orvos mert magamtól hajnal 2-4 tudok aludni. Se elaludni nem tudok, állandóan megebredek és vissza sem tudok aludni, kimerült vagyok nagyon. Próbáltam már minden létező gyógynövényt vitamint, vérkép és pajzsmirigy rendben.

2022. aug. 25. 14:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
*3,5,7,8
2022. aug. 25. 17:35
 12/14 anonim ***** válasza:
28%
96 %-os elmondhatná mi a problémája a helyett hogy szó szerint mindenkit lepontoz. De tényleg érdekel. Létező dolog a szülés utáni depresszió, több oka is lehet. Ez nem egyenlő az idegbetegséggel szóval talán utána olvashatna hogy mit is jelent.
2022. aug. 25. 18:06
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a segítségét.

Én már túl vagyok azért jócskán a szülésen. 10 hónapos a baba, nem aggódtam és nem is aggódok miatta, hogy baja esne. 8 hónapig keltett 2-3 óránként, jobb napokon. Rosszakon egész éjjel ahányszor elaludtam ébresztett mert fájt a hasa vagy a foga vagy újra a hasa... egy hónapja került át az agya a saját szobájába hogy a mocorgása ne keltsen fel mert a végére már minden neszre riadtam fel ez sajnos meg is maradt meg a légy zümmögésére is felkelek emiatt nem megy a nappali alvás sem ha véletlen elalszom, nappal ugye több a zörej azonnal kelek. A fiam marcsak egyszer kel és apa megy hozza az első 8 hónapba én kéltem mindig mivel ő nem tudja szopatatni. Egyszerűen úgy éreztem megőrülök már ettől az állandó kelestol ja és csend sem volt soha ment állandóan a fehér zaj különben nem aludt normálisan. Most mire végre szepen alszik egyedül a szobájában én nem tudok... nem vagyok áltató parti de három naponta pár óra alvással már nem birom egyszerűen és bár jelenleg nem vagyok depressziós attól felek hogy ettől előbb utóbb valami pszichés bajom lesz ha nem tudok pihenni. Jelenleg csendben fekszem a haloban se telefon se más kek fény vagy zavaró tenyezo. Még annyi, hogy elutazni nem tudunk mert ahányszor próbáltuk eddig idegen helyen még durvább tényleg képtelen vagyok egy percet is aludni napokig akar mire hazajövünk alig elek komolyan. És most is pl annak hatására lett meg rosszabb, hogy megpróbáltunk nyaralni ahol nem aludtam napokat majd hazajöttünk és azóta itthon és meg rosszabb lett...igy jött az áltató sajnos. Persze több orvosnál voltam már de semmi előrelépés.

2022. aug. 25. 18:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia, egy éve inszomniában küzdök. Neked javult valamit azóta?
2022. szept. 14. 23:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!