Mért nézik le az öngyilkosokat? Azaz ha megvan az okod az öngyilkosságra akkor mért olyan nagy baj, hogy megteszed?
Hát igen tudom elöttem az élet mindenki ezt mondja :) csak ha most nem látok kiutat ebböl mi lesz késöbb? már úgy egy éve van tart ez és még mindig nem lett vége még mindig nem láátom a végét.. igen még általános iskolába járok, de itt úgy van, hogy ez a suli 12. ig van szóval nem fogok átmenni másik suliba..
Igen tudom próbálok is mindent kiírni csak azért nehéz és félek is, hogy valaki majd ír egy olyat amit jól magamra veszek és megint szárkózhatok be (mint ahogy te is írtad). Semmi baj nem untatsz egyáltalán :)
Persze jöthetnek még új gyerekek meg a mostaniak is mehetnek el. Nah hát a suliban se vagyok jól egyáltalán ott meg soha nem tudom magamat adni mindig azt teszem amit mások mondanak sajnos :( pedig próbálok ezen változtattni, de még nem nagyon megy..
Fuhh sajnos semmit se szeretek magamban szóval ezen nem kellett túl sokat gondolkodni és , hogy teljesen megváltozzak az , hát az számomra szörnyen nehéz lenne..
Semmi baj örűlök, hogy sokat írsz addig is lefoglalom magamat :) untattni pedig egyáltalán nem untatsz szeretem hallgattni a másikat (és látod te is hasznot húzol belőle).
22:39 látod épp ez a baj velem én is sokszor próbálkoztam már az öngyilkossággal, de SOHA nem bántam meg :( mindig újra próbálkoztam (a normális emberek mint pl te egyszer megteszik, de aztán rájönnek, hogy ezt nem kéne és megbánják aztán megváltoznak és élik tovább boldogan az életüket).
Lány vagyok, semmi baj :) .. tudom neki sikerűlt, de ö meg is bánta, hogy megtette én viszont nem. Hát igen ezen mondjuk jó lenne változtattni, meg próbűlok csak nem tudom, hogy, hogy kezdejk hozzá?
fuh hát a rosz tulajdonságaim. PL hogy szörnyen maximalista vagyok magammal szemben amint valami nem lesz jó rögtön kiakadok , de persze sohase vagyok megelégedve azzal amit csinálok. Meg amit írtam előtte, hogy nem tudom magamat adni, utálom magamat (kívül is belül is) maganról mindig rosszat gondolok, eléggé pesszmista vagyok (szerintem ezt már te is észrevetted az "ugyse lesz jobb" "Mindig csak rossz" lesz elméleteim). Nem nagyon tudom elfogadni a kritikákat hamar megsértődtök rajtuk sajnos :( . Meg (ez eddig így volt, de most mintha sikerűlt volna változtattnom rajta) mindig kértem segítséget, de valahogy sohase engedtem, hogy segítsenek.. remélem sikerűlt értelmesen leírnom.. Nagyon sokat segítesz köszi (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!