Mért nézik le az öngyilkosokat? Azaz ha megvan az okod az öngyilkosságra akkor mért olyan nagy baj, hogy megteszed?
22:11
Ne haragudj!!!Nem a te példádra gondoltam!Én egy példát szerettem volna ezzel mondani az életemből!Bocsi,ha megbántottalak és nem pontoztalak le!Lehet nem voltam egyértelmű!Még egyszer,ne haragudj!!!Semmi bajom azzal,amit írtál!!!Én is írtam hasonlót!
Kérdező:Igen,nehéz!Írtam,h. nekem sem megy könnyen sokszor!De próbáld meg!Próbálkozz és akard,h. jó legyen!Szokták mondani,h. minden rosszban van valami jó!Én valami hasonlóra gondoltam azzal,amit nemrég írtam és amit az egyik válaszoló félreértett!(amit nagyon sajnálok és tudom nem voltam egyértelmű).Hogy ott van előttem egy rossz példa(az életemben),ami rám is valamilyen szinten rossz hatással van.És én a jövőben szeretném másképp alakítani az életem.Tehát ott a rossz(ami nekem is rossz,mert valamilyen szinten érintett vagyok benne és ott a jó,h. én nem úgy csinálnám)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!