Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az utóbbi időben sokat szorong...

Az utóbbi időben sokat szorongok,agyalok dolgokon,nehezen tudom elengedni magam,görcsös vagyok,mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért érzem mindezt,de kis apró dolgokon is képes vagyok napokat agyalni,aggódni....utána pedig fejfájásom és gyomorfájásom lesz a stressztől,tanácstalan vagyok.

2022. aug. 21. 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Generalizációs szorongás. Van rengeteg self-help technika, neten olvass utána. Az az öngyógyítás nem sikeres akkor pszichológus felkeresése ajánlott kiégés és depresszióveszély miatt.
2022. aug. 22. 09:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,igen mindenképpen keresek valamilyen megoldást!
2022. aug. 22. 12:55
 3/3 anonim válasza:
Pszichológus hallgatóként javaslom, hogy ne az öndiagnosztizálás legyen az első lépés. keress fel egy szakembert aki tud segíteni. Elsősorban tanácsadó (szak)pszichológust keress.
2022. dec. 30. 15:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!