Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, ha az állami...

Mit tegyek, ha az állami pszichológus kéthavonta fogad, magánra pedig nincs pénzem?

Figyelt kérdés

Egyedülálló nő vagyok, nettó 200 ezres fizetésből élek. Nincs senkim, aki segíthetne. Nincs semmim, nincs lakásom, autóm, semmim, amit eladhatnék...

A lakhatás és az étkezés minden pénzemet elviszi, pedig így is mindenen spórolok.

Viszont nagy szükségem lenne pszichológusra, mert kezdek teljesen összeomlani és senkire sem számíthatok.

2022. aug. 18. 14:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hétvégén sem. Pl 2 hetente 4 óra? Vagy heti 1x2 óra? Pl korrepetálás?

Ez tényleg nagyon kevés fizetés.

Nekem fősulis diplomám + 3 OKJ-s bizonyítványom van.

Irodai szellemi munkát szoktam vállalni, de másodállásban sokszor volt takarítás. Szellemi másodállás túl fárasztó lett volna.

Az egyik munkahelyem heti 1x1,5-2 órás munka. 22 ezret fizet nettóban. Ez 2 hetenként nyomott áron dolgozó pszichológusrs vagy terapeuta orvosra is elég. Korrepetálásra többet lehet kérni.

Havi 4x járok terápiára. Ez segíthet annyit, h jobban bírjam a munkát.

2022. aug. 19. 10:15
 12/13 anonim ***** válasza:
73%

Előző vagyok.

Nem tudsz olyan helyet ahol többet fizetnek?

2022. aug. 19. 10:17
 13/13 A kérdező kommentje:
Vidéki vagyok, kevés itt a munkalehetőség sajnos. Magyartanárokat nem igazán keresnek sehova.
2022. aug. 19. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!