Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vonhatja kétségbe egy...

Miért vonhatja kétségbe egy pszichológus a diagnózist?

Figyelt kérdés
Szkizofréniát diagnosztizáltak nálam, sokat voltam kórházba és a pszichológiai vizsgálatok is alátámasztották ezt a diagnózist. A pszichológus akihez járok ambulansan, mindig kijelenti, hogy nem vagyok szkizofrén mert aki hivatalos dolgokat ügyeket mindig el tud intézni az nem szkizofrén. Szerintetek?
2022. aug. 17. 09:39
 1/9 anonim ***** válasza:
34%

Előfordulhat, hogy egyik szakember jobb, mint a másik. Nem feltétlenül helytálló egy kórházi diagnózis.

Szedsz antipszichotikumot? Az tünetmentessé tehet, és azért is láthat épnek a pszichológus.

2022. aug. 17. 09:46
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy csak tesztel, hogy mit választasz, kinek hiszel egy ilyen helyzetben.
2022. aug. 17. 09:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen szedek antipszichotikumot, kvetiapint
2022. aug. 17. 09:48
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Nem minden skizofrén szorul 0-24 ellátásra, gyógyszerrel pedig ugyanúgy funkcionálhatsz.
2022. aug. 17. 09:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudja a pszichológus, hogy gyógyszert szedsz? Ha tudja, akkor tényleg nem áll a helyzet magaslatán. Ez ingyenes állami pszichológus? Egyáltalán miért kell?
2022. aug. 17. 10:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerinte mi a bajod?
2022. aug. 17. 22:37
 7/9 anonim ***** válasza:
36%
Egy barátom valami gyógyszerrel kigyógyult belőle, ha jól tudom. Nem lehet, hogy már te is jobban vagy?
2022. aug. 19. 14:45
 8/9 anonim ***** válasza:

6

Na ez egy jó kérdés. Erre én is kíváncsi vagyok.

7.

Skizofréniából (a dokik mondják szkizofréniának) nem lehet kigyógyulni!!

2022. aug. 19. 15:15
 9/9 anonim ***** válasza:

4

De attól még nem kell kétségbe vonni a diagnózist. Vagy akkor csináljon teszteket. Ilyen hülyeséget, hogy nem skizofrén, mert tud ügyeket intézni... Agyam megáll. Skizofrén exem 8 órában dolgozik + másfél-másfél órát utazik. És simán tud ügyet intézni.

A skizofrének és bipolárisok általában kiemelkedő intellektusú emberek, bármilyen meglepő is. És bár a kiemelkedő intellektusnak nincs köze sem a munkaképességhez, sem az ügyintézéshez, de a pszichológus tényleg nagyon nagyon szakmaiatlannak tűnik (hogy finoman fogalmazzak).

2022. aug. 19. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!