Van nagyon jó pszichológus Békásmegyer környékén?
Röviden : barátomnak (32eves) lelki problémái vannak évek óta ami az előző kapcsolataira es most a mienkre is rá nyomja a bélyeget ... Ez a probléma akkor jön elő leginkább amikor anyagilag épp nem megy a legjobban neki en próbálnék segiteni neki de nem engedi
1eve ismerjük egymást és az elején is nehezen indult a kapcsolatunk a pénz miatt... Szerinte o pénz nélkül nem igazi férfi és így nem tud párkapcsolatra koncentrálni...az utóbbi időben nagyon jó volt minden, hiányoztunk egymásnak ha csak egy napig is nem láttuk a másikat, nyarlni voltunk ami szintén nagyon jót tett minden a legjobb volt köztünk emiatt is ért hidegzuhanyként mikor így fogadott tegnap, mintha eddig csak meg játszotta volna hogy szeret (pedig tudom hogy nem) olyan fordulatot vett az egész kapcsolatunk és ez mind az anyagiak miatt.... Érthetetlen számomra...
Tudom hogy nem a kapcsolatunkal van gond hiszen ez nem csak nálam hanem minden eddigi barátnőjénél ki jött hol elobb hol később, ez nála biztosan egy lelki eredetű probléma amit orvosolni lehet és kell is
Ebben szeretnék segítséget kérni hogy hova, kihez lehet fordulni? Tényleg rendes szakembert keresek mivel egy nem hozzá értő csak rontana a dolgokon, arra is nehezen vettem rá hogy egyáltalán hajlandó legyen el menni valakihez mivel nehezen beszél erről idegeneknek.
A segítségeket előre is köszönöm!
1. Beszéltél a volt barátnőkkel h valóban volt ilyen gond, vagy csak hazudik?
2. Titkoltan esetleg drogozik?
Mert ahogy írtad "nyarlni voltunk ami szintén nagyon jót tett minden a legjobb volt köztünk emiatt is ért hidegzuhanyként mikor így fogadott tegnap, mintha eddig csak meg játszotta volna hogy szeret (pedig tudom hogy nem) olyan fordulatot vett az egész kapcsolatunk és ez mind az anyagiak miatt.... Érthetetlen számomra...", egy tipikus drogos így viselkedik, manipulációs szöveggel, jelen esetben a pénzre fogja...
Én nem hinnék neki főleg az idézett mondatod után.... Valami nagyon sántít a részéről...
Nem drogozik, es nem beszeltem az exeivel.... 😃Kicsit erdekes is lenne
De o egy rendes ember tudom hogy nem hazudik ahogy azt is hogy nem drogozik.... Neki csak lelki problemai vannak gyerekkorabol es felnottkorabol amit egy rendes szakember talan orvosolni tudna.... Csak hol talalni ma rendes szakembert aki valoban segit nem csak a penzt nyulja le...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!